Techstep Masterclass

Techstep Masterclass er en læringsplattform der du kan gjøre et dypdykk inn i temaer innen teknologi og mobilitet. Lær av de beste i bransjen hvordan kombinasjonen av maskinvare, programvare og løsninger kan tilføre din virksomhet størst mulig verdi, i tillegg til hvilke strategier, verktøy og tjenester som kan gjøre det enklere å lykkes.
 
 
 
Har du allerede en konto? Logg inn her

Techstep Masterclass

Smart håntering av Android-enheter 29 min
Techstep Masterclass

Smart håntering av Android-enheter

Hvilke fordeler er det å ha en sentral adminstrasjonsløsning for håndteringen av mobile enheten i bedriften. Og hva innebærer det å være en såkalt "deskless worker"? I denne Masterclass ser vi nærmere på hvordan man leverer riktige apper og tjenester, til rett tid og til riktig enhet, uten at det oppstår komplikasjoner eller problemer for sluttbrukeren. 

Tommy Le
Ledelse i en tid med digital akselerasjon 19 min
Techstep Masterclass

Ledelse i en tid med digital akselerasjon

I denne Masterclassen tar vi for oss hvordan du ved hjelp av teknologi kan tiltrekke og beholde de rette menneskene, bidra til flere av FNs bærekraftmål, samt å oppnå høyere grad av effektivitet og innovasjon i din virksomhet.

Børge Astrup
Planlegging for suksess 29 min
Techstep Masterclass

Planlegging for suksess

Det er en forskjell på å digitalisere arbeid for et kontormiljø og å gjøre det for 'deskless workers'. I denne Masterclassen snakker vi om hvordan du bør rigge organisasjonen for å akselerere mobil digitalisering.

Fredrich Pekár
Kom i gang 15 min
Techstep Masterclass

Kom i gang

Få beste praksis for implementering av Managed Mobility Services. I denne Masterclassen går vi gjennom de fire viktige stegene for å rulle ut en digital løsning – og ikke minst for å sikre at den er vellykket i et langsiktig perspektiv.

Anders Eklund
Sikkerhet for smart mobilitet 45 min
Techstep Masterclass

Sikkerhet for smart mobilitet

John Olve Andersen, Head of Innovation i Techstep, forklarer hva bedrifter bør se på når man vurderer sikkerhet for mobile løsninger. Vi går også inn på hvordan man kan beskytte organisasjonen, ansatte og enheter mot trusler.

John Olve Andersen
Anskaffelser i offentlig sektor 20 min
Techstep Masterclass

Anskaffelser i offentlig sektor

Mobil digitalisering for offentlig sektor gir bedre tjenester for innbyggerne og en enklere hverdag for de ansatte. I denne Masterclassen forteller Ingunn Løvhaug om dagens anskaffelsesprosesser og hvordan offentlige virksomheter kan ta i bruk smart mobilt arbeidsverktøy på en god måte.

Ingunn Løvhaug
Mobilitetsforum 2021 2 timer
Online Event

Mobilitetsforum 2021

Vi i Techstep mener at fremtidens arbeidsplass er fleksibel og mobil. Arbeid vil i større grad defineres av hva du gjør, ikke hvor du gjør det. Mobilitetsforum 2021 handler om nettopp dette – se opptaket av årets online event her.

Techstep

Registrer deg her og få tilgang